Kerum izostao sa sjednice, Gradsko vijeće dalo jamstvo za Hajduk

Gradsko vijeće grada Splita izglasalo je danas nogometnom klubu Hajduku jamstvo za zajam u visini od 30 milijuna kuna. Takvu je odluku jednoglasno donijelo svih 16 prisutnih vijećnika od 25 koliko ih broji vijeće. Na sjednici se nije pojavilo devet vijećnika SDP- a, HNS-a, HČSP- a i HGS-a.

Gradsko vijeće na jutrošnjoj sjednici izglasalo je jamstvo za kredit Hajduku. Sjednici je nazočilo 16 vijećnika, koji su bili jednoglasni u glasanju za davanje jamstva za kredit Hajduku.

 Predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću kamen je pao sa srca nakon što je izglasana odluka.Ovo nam je prva pomoć koja će nas dovesti do bolnice, bez ovoga sigurno ne bismo preživjeli! Sada ćemo poplaćati najnužnije,  kazao je Brbić.

Ispred Banovine bilo je nekoliko tisuća torcidaša koji su u mirnom prosvjedu čekali odluku Gradskog vijeća. Navijači su najavili da će prosvjedovati sve dok gradonačelnik Željko Kerum na potpiše jamstvo, piše jutarnji.hr.

Umjesto Keruma koji se opet nije pojavio jamstvo je potpisala dogradonačelnica Anđelka Visković.

Članica nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak izjavila je da je klub ovim današnjim činom dobio slamku spasa. Krećemo dalje. Puno nas posla još čeka. Danas je navijačima poslana poruka da Hajduk živi vječno. Ovo danas moramo ozbiljno shvatiti i izvući klub iz krize, i ovo je poruka svima, a posebno sponzorima koji su imali povjerenje u Hajduk da se isplati uložiti u njega, dodala je. (sh)

 

 

Foto:Ivana Ivanovic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox