Michael Weatherly stiže na NEM u Dubrovnik

Da holivudske zvijezde vole dolaziti u Hrvatsku, osobito tijekom ljetnih dana, dokaz je još jedan skori posjet poznatog glumca. Michael Weatherly, zvijezda serije Bull, bit će u lipnju specijalni gost najvećeg medijskog događaja u našoj regiji koje okuplja profesionalce iz TV industrije.

Na New Europe Marketu, koji se će se po peti put održati u hotelu Palace u Dubrovniku od 12. – 15.6., gosti će imati prilike čuti Weatherlyja u opuštenom razgovoru s voditeljicom Antonijom Mandić.

Michael Weatherly je televizijskoj publici poznat po seriji Navy CIS u kojoj je glumio agenta Tonyja DiNozzu od 2003. do 2016. godine. Weatherly je još glumio u SF seriji Anđeo tame (Dark Angel) te se pojavljivao u serijama Loving, Significant Others i Jesse. Glumio je i u filmovima Charlie Valentine, Trigger Happy, Posljednji dani diska (The Last Days of Disco), The Specials, Venus and Mars i Agent pod stresom (Gun Shy).

2016. godine Weatherly je policijsku stanicu zamijenio sa sudnicom u vrlo gledanoj drami Bull koja je inspirirana ranom karijerom poznatog psihologa Dr. Phila McGrawa koji se proslavio na Oprah Showu. Dr. Jason Bull je briljantni, samopouzdani i šarmantni konzultant koji kombinira psihologiju, intuiciju i visoku tehnologiju kako bi shvatio zašto se porotnici, odvjetnici, svjedoci i optuženi ponašaju tako kako se ponašaju. Sve epizode serije Bull trenutno se prikazuju na domaćoj streaming videoteci Pickbox.

 "Oduševljen sam što ću biti dio NEM-a ovo ljeto“, kaže Weatherly. "Hrvatska je divna zemlja i veselim se dijeljenju svoga fantastičnog iskustva na Bullu u prelijepom Dubrovniku".

Weatherly je rođen u New Yorku, a trenutno sa suprugom i dvoje djece živi između Los Angelesa i New Yorka. PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox