Političko-ekonomski horoskop: I ove godine zanimljiv razvoj događaja

Iza nas je burna godina. Razni politički, gospodarski, estradni, sportski skandali nisu nas zaobišli, već naprotiv, u punom jeku zabavljali, ali i šokirali javnost. Mnogi će prošlu godinu okarakterizirati kao još jednu u nizu tešku, nestabilnu i lošu godinu. Iako polažemo sve manje nade u bolja sutra, otkivamo što nas sve čeka u novoj, 2011. godinu. Pišu li nam zvijezde i ove godine crni scenarij?

 

Poznata astrologinja gđa Edita Goldstein za naš portal prognozira stanje u Hrvatskoj, ali i najznačajnije svjetske promjene. Čekaju li nas i ove godine nepovoljne prognoze? Prema mišljenju gđe Goldstein planetarni pokazatelji koji su bili prisutni na kraju prošle godine, duboko zadiru i u 2011. godinu, što znači da je napet odnos Saturna s važnim planetima u horoskopu Hrvatske, a koji ukazuje na ekonomske (ne)prilike u zemlji. Planet Merkur govori o kreditima koje zemlja ima, a kako je njegov položaj u horoskopu Hrvatske loš, napad Saturna treba protumačiti kao trenutak u kojem samozavaravanja, iluzije i loša ekonomska politika dolaze na naplatu - prognozira Goldstein.

Čeka nas promjena vlasti i buđenje opozicije

 S obzirom da će Uran i Sunce biti u vrlo napetom odnosu, za očekivati je promjenu vlasti, ali teško je reći kada će se to zapravo dogoditi, s obzirom da će vladajući što dulje otezati s proglašenjem izbora. To se može izmijeniti samo ako dođe do nekih iznenađenja, obrata ili miješanja „više sile“, mišljenja je astrologinja. Nagli događaji koncentrirat će se u razdoblju svibanj-lipanj te kolovoz-rujan, kada nas čekaju, kako kaže astrologinja, vrela razdoblja. Iako se promjene ne mogu dogoditi preko noći, hoće li nas opozicija uspjeti izvući iz dosadašnjih problema? Perspektiva je vidljiva kroz prolazak Jupitera i Urana znakom Ovna. Oba elementa ukazuju na aktivnost opozicije, tako da se zaključak nameće sam od sebe. Čini se da je napokon sazrelo vrijeme da liberalnije struje preuzmu vlast u zemlji - predviđa Goldstein.

U svijetu još opakija oružja i čuda tehnike

 Svijet će se itekako mijenjati. Pred nama je novi razvoj automobilske, avionske i vojne industrije. Razvoj će se odvijati u smjeru pogona alternativnim vidovima energije, ali i pokušaju stvaranja hibrida između automobila i letjelice, dok će u vojnoj industriji nastupiti neka nova, još opakija oružja, smatra astrologinja Edita Goldstein. A dalje prognozira: Očito će se u skladu sa simbolizmom znaka Ovna, budućnost ratovanja kretati u smjeru munjevitih i kirurški preciznih vojnih udara kojima nitko i ništa neće moći umaći. Nema sumnje, očekuju nas vremena prepuna novih vizija i tehnoloških čuda.

Na nama je za vidjeti koliko su astrološke prognoze bile u pravu i hoće li se svijet mijenjati na bolje ili gore.

 

Autor: Marina Kilić

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox