Predstavljena Ekskadina kolekcija LOVE SEX MONEY jesen/zima 2010/2011

24/09/2010

U zagrebačkom butiku Ekskada predstavljena je nova modna marka - Love Sex Money kolekcija za jesen/zimu 2010/2011.

Ekskada - omiljena zagrebačka modna destinacija poznavateljica mode i kvalitetnih fashion brandova, od ove jeseni je u ponudu uvrstila i prestižni talijanski brend Love Sex Money.

Uvođenje novog modnog branda na naše tržište obilježeno je modnom revijom na kojoj su predstavljeni najnoviji modeli jesensko-zimske kolekcije "Love Sex Money" te modeli iz zimske kolekcije poznatog branda Gattinoni, koji je na hrvatsko tržište također dovela vlasnica salona Ekskada, gđa Bernarda Petković-Klobučar.

Love Sex Money glamurozni je brend čija je odjeća prikladna za večernje izlaske, ali se savršeno uklapa i u dnevni look žene koja se želi osjećati posebno i naravno, zaljubljeno, poželjno i bogato. Ovo je prvi put da je Love Sex Money predstavljen u Hrvatskoj i zbog toga smo jako ponosni. A vjerujem da će zbog maštovitih kreacija, kvalitetnih materijala i poznatog talijanskog šarma ubrzo steći svoje vjerne pokonice - rekla je Bernarda Petković Klobučar, vlasnica salona Ekskada, ispred kojeg je i održana modna revija koja je okupila mnoge modne poznavatelje i ljubitelje mode.

 

Bivša dizajnerica Victoria's Secreta

Love Sex Money ili skraćeno LSM, talijanska je modna marka čija je dizajnerica Lorella Signorino, priznata je talijanska dizajnerica, u modnoj industriji poznata i kao bivša dizajnerica Victoria's Secreta.

Reviju su nosile poznate manekenke Jelena Orešković, Aleksandra Grdić, Iva Šarić i Stefani Hohnjec. Na Ekskadin crveni tepih izašle su u maštovitim kombinacijama upotpunjenim Gattinoni torbama te su predstavljenim komadima odjeće, sada i Zagrepčanima dostupnog modnog branda Love Sex Money, oduševile nazočne.

Program je vodila Vlatka Pokos, također velika obožavateljica svih Ekskadinih brendova. Ako još niste svratili kod Bernarde, trgovina se nalazi u Vlaškoj 115 pasagge, pa tko zna, možda se zaljubite u Love Sex Money ili u neki od ostalih prestižnih modnih marki. (PS/S.J.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox