3. FMCG Marketing Summit pomaknut na 27.5.2020.

Sukladno preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) te Nacionalnog stožera civilne zaštite vezano uz širenje koronavirusa, naš organizacijski tim odlučio je prebaciti održavanje konferencije u toplije razdoblje.


Mnoge kompanije odlučile su svojim zaposlenicima ograničiti sudjelovanje na domaćim i inozemnim događanjima pa i mi djelujemo u skladu s time. Sigurnost i zdravlje svakog pojedinca su nam najvažniji te želimo svima omogućiti neometano sudjelovanje na konferenciji.

 Svi smo ujedinjeni u istoj želji – da se sve što prije vrati u normalu. Tada ćemo kroz emocije, kroz vrijeme koje je danas od krucijalne važnosti te kroz održivo poslovanje zajedničkim snagama nastaviti poslovanje. U ovom je trenutku zaista najvažnije zaštititi se od epidemije koja se ugurala u sve pore našeg života, pa tako i našeg poslovanja, dodala je Jelena Domovićprogramska urednica FMCG Marketing Summita.

 Proljeće će konferenciji udahnuti novi polet i svježinu koju ona zaslužuje, a poslovni i svakodnevni život vratiti u njegov normalan tijek. Inspiracija i motivacija u organizaciji se ne mijenjaju, već su samo veći, a naši FMCG marketinški stručnjaci nestrpljivo spremaju svoje zanimljive priče baš za vas.

Pripremite se na vrijeme i osigurajte svoju ranu prijavu. Više o ovogodišnjim temama i govornicima pronađite na službenoj web-stranici i u Vodiču kroz konferenciju. Dnevnu dozu FMCG informacija pronađite i na društvenim mrežama konferencije: Facebook, LinkedIn. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox