Neinvazivno obilkovanje tijela s Med Contour-om

Med Contour (u SAD-u se naziva ‘Vaser Shape’), dokazano najbolji aparat za neinvazivno oblikovanje tijela (neinvazivna alternativa operativnoj liposukciji), ima FDA odobrenje što je garancija da se radi o sigurnom tretmanu bez neželjenih posljedica.

O čemu je riječ? Med Conotur je kombinacija ultrazvučne terapije i masaže, čime se postiže preoblikovanje tijela, zatezanje i učvršćivanje kože te izglađivanje neravnina uzrokovane celulitom, na problematičnim područjima. Na najvećem svjetskom medicinskom kongresu estetske medicine, ‘Aesthetic awards’, održanom 4.6.2011. u Las Vegasu, dr. Troel za ovaj aparat dobio je prestižnu nagradu za najbolje dostignuće u neinvazivnom oblikovanju tijela (‘Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement’).

Tretman koji je po mišljenjima vodećih svjetskih kirurga i stručnjaka iznimno podigao ljestvicu i proširio horizonte u neinvazivnom oblikovanju tijela, trenutno možete potražiti jedino u ‘Poliklinici Bagatin’. Pozitivni učinci Med Contour-a su: smanjuje obujam tijela, uklanja celulit, zateže kožu i ublažava postoperativne bolove i otekline kroz poboljšanu cirkulaciju krvi. (PS/JK)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox