Besplatna izrada web stranica za obrtnike

26/01/2018

Iz dugogodišnjeg iskustva i istraživanja prepoznali smo jedan od najvećih problema i veliku kočnicu u razvoju malih obrtnika koji posluju u Hrvatskoj. Svjedoci smo da se četvrtina obrta zatvorila, a glavni razlog je neodrživost na tržištu zbog nedostatka klijenata.


Mišljenja smo da je glavni uvjet za dobro poslovanje jednog obrtnika upravo taj da njegovi potencijalni klijenti znaju da on postoji, gdje se nalazi i koje usluge nudi. Danas je nažalost takva situacija da je velika većina obrtnika gotovo nevidljiva. Probajte i sami pronaći određenu uslugu u određenom gradu i uvjerite se da je dostupnih informacija vrlo malo u odnosu na broj obrtnika koji obavljaju baš tu djelatnost iz tog grada.

U 21 stoljeću gotovo svi, posebno mlađa populacija informacije i ponude prvo traži na Internetu, stoga je ne dopustivo da među rezultatima pretrage nema veće ponude obrtnika.

Do sada je izgovor za pokretanje web stranice bio visok trošak izrade i održavanja web stranice, međutim baš zato želimo svim zainteresiranima omogućiti da imaju svoju web stranicu preko koje će definitivno unaprijediti svoje poslovanje. Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za obrtnike, trošak je usluga web hostinga koji je nužan za svaku web stranicu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje:  https://www.exdizajn.com/besplatna-izrada-web-stranice-za-obrtnike/

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox