Nova direktorica Turističke zajednice Grada Dugog Sela Karmela Vukov-Colić

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Dugog Sela je početkom veljače na temelju odredbe Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i Pravilnika o posebnim uvjetima koje moraju ispunjavati zaposleni u turističkim zajednicama te Statuta Turističke zajednice Grada Dugog Sela i Odluke Turističkog vijeća raspisalo Natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Grada Dugog Sela.

Nakon provedenog natječaja, početkom ožujka je potpisan ugovor s Karmelom Vukov-Colić kao novom direktoricom na mandatno razdoblje od 4 godine.

Direktor/ica turističke zajednice zastupa turističku zajednicu, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća turističke zajednice i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice. Za svoj rad odgovara turističkom vijeću i predsjedniku turističke zajednice.

Karmela Vukov-Colić kao bivša dugogodišnja televizijska i radijska voditeljica započinje novi posao u sektoru turizma.  Nakon odlaska s malih ekrana, posvetila se putovanjima i kuhanju, pa je tako izdala i kuharicu „Kuhinja života“, a autorica je i gastrobloga „Ciao Karmela“. Izdala je i zbirku pripovijedaka „Noine priče“ te se bacila i glumom. Otvorila je svoj obrt za odnose s javnošću, tečno govori nekoliko stranih jezika te je stekla veliko znanje i iskustvo na brojnim putovanjima širom svijeta. Rođena je 1968. godine u Zagrebu, diplomirala je hrvatski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu, majka je sina Noe i kćerke Ree. (ps/sm)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox