Yariv Dafna imenovan novim financijskim direktorom Infobipa

Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma, imenovao je Yariva Dafnu na mjesto financijskog direktora (CFO). Yariv Dafna je iskusni rukovoditelj u području financija, poslovnog upravljanja i operacija s gotovo 20 godina iskustva u multinacionalnim, javno listanim kompanijama.


Osim svog financijskog iskustva, Yariv također ima bogato iskustvo u korporativnom razvoju te spajanjima i preuzimanjima. On će voditi Infobipov financijski tim i usredotočiti se na povećanje profitabilnosti dok kompanija nastavlja jačati svoju poziciju kao vodeća višekanalna komunikacijska platforma.

Yariv dolazi iz Evoke PLC (bivši 888 Holdings Ltd), jedne od vodećih svjetskih online gaming kompanija, gdje je bio financijski direktor grupacije. Prije toga, obnašao je dužnost predsjednika i financijskog direktora Grupe Telit Communications PLC, pružatelja integriranih proizvoda i usluga za podršku i implementaciju Interneta stvari (IoT) na globalnoj razini.

Yariv se pridružuje Infobipu dok kompanija nastavlja stjecati priznanja na brzorastućem CPaaS tržištu.

U lipnju ove godine analitička tvrtka Gartner drugu godinu zaredom proglasila je Infobip predvodnikom na CPaaS tržištu (komunikacijska platforma kao usluga) u sklopu izvješća Gartner Magic Quadrant™.

Silvio Kutić, izvršni direktor u Infobipu, izjavio je: Dok Infobip nastavlja rasti i sazrijevati kao kompanija, drago nam je da uspijeva privući sve više rukovoditelja Yarivovog kalibra, koji vjeruju u našu viziju i potencijal. Yarivovo lidersko iskustvo i sposobnost da unese čvrstinu i razumijevanje u multinacionalne organizacije znači da je na pravoj poziciji da podrži našu strategiju ambicioznog profitabilnog rasta.

Yariv Dafna, novi financijski direktor u Infobipu, dodao je: Infobip je uzbudljiva kompanija značajnih razmjera, s impresivnom putanjom rasta i jedinstvenom kulturom. Njegova inovativna tehnologija mijenja način na koji organizacije komuniciraju sa svojim klijentima, a postoji velika prilika za daljnji rast jer poduzeća u svim sektorima nastavljaju usvajati CPaaS rješenja. Uzbuđen sam što ću se pridružiti Infobip timu.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox