Uber premium usluga “Black” od sada dostupna i u Splitu i Dubrovniku

Nakon Zagreba, od danas (30. kolovoza 2024.) je Uber premium usluga “Black” dostupna i u dva grada južne Hrvatske - Splitu i Dubrovniku.


Riječ je o opciji koja pruža mogućnost postavljanja raznih preferencija vožnji od strane korisnika. Naime, korisnik prije same vožnje, u aplikaciji prilikom naručivanja vozila, odabire želi li višu ili nižu temperaturu u vozilu, želi li razgovarati s vozačem ili pak preferira tihu vožnja te ima mogućnost obavijestiti vozaču o eventualnoj dodatnoj prtljazi koju ima uza sebe.

Korisnicima ove Uber usluge na raspolaganju su vožnje u automobilima poput Tesle, raznih modela Mercedesa kao i luksuznih vozila drugih proizvođača, dok svi automobili dostupni u sklopu usluge “Black” jamče visoku razinu kvalitete usluge.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo dolazak naše usluge “Black” u Split i Dubrovnik, nudeći luksuzan prijevoz s vozilima visoke klase i profesionalnim vozačima. Usluga “Black” bit će na raspolaganju kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima koji posjećuju ove popularne destinacije te vjerujemo kako će obogatiti ponudu i unaprijediti iskustvo putovanja u ovim hrvatskim gradovima. Sigurni smo da će korisnici uživati u ovoj ekskluzivnoj usluzi kojom dodatno podižemo standarde prijevoza u južnoj Hrvatskoj, istaknuli su iz Ubera prigodom najave aktivacije nove usluge u Splitu i Dubrovniku.

Aktiviranje ove usluge u Uber aplikaciji iznimno je jednostavno - prilikom odabira odredišta potrebno je odabrati “Black” opciju (“Izaberi Black”).

Kako postaviti svoje želje za „Black“ vožnju:

1. Otvorite ili preuzmite Uber aplikaciju na vaš pametni telefon i unesite svoje podatke.

2. Unesite ili odaberite svoje odredište i odaberite "Black".

3. Dodirnite "Izaberi Black".

4. Potvrdite lokaciju preuzimanja.

5. Odaberite temperaturu u vozilu (hladno, prohladno, toplo, vruće), želite li vožnju u tišini ili preferirate razgovor te imate li vrećice ili prtljagu.

6. Dodirnite "Potvrdi posebne želje".

Povodom aktiviranja nove usluge „Black“ Uber svim korisnicima u Splitu i Dubrovniku omogućuje povoljniju vožnju uz 30% popusta u maksimalnoj vrijednosti do 5 eura po vožnji u sljedeće dvije Uber Black vožnje.  Korisnik treba samo unijeti promotivni kod UBERBLACK2024HR u svoju Uber aplikaciju, a koji će potom automatski aktivirati popust kod odabira Uber Black vožnje.

Upute za aktivaciju promo koda za „Black“ vožnje:

1.⁠ ⁠U izborniku klikni na “Račun” (“Account”)

2.⁠ ⁠Odaberi “Novčanik” (“Wallet”)

3.⁠ ⁠Skrolaj do sekcije “Promocije” (“Promotions”)

4.⁠ ⁠Odaberi “Dodaj promotivni kod” (“Add promo code”)

5.⁠ ⁠Upiši dobiveni kod (UBERBLACK2024HR) Ili klikni na link: https://m.uber.com/ul/?action=applyPromo&promo=UBERBLACK2024HR

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox