Ovo je posao s kojeg ćete poželjeti pobjeći, a bit ćete plaćeni za to!

Tko kaže da se ne možete dobro zabaviti s ekipom i pritom zaraditi? ClueGo Escape Rooms & Adventures traži ljubitelje avantura koji bi testirali njihovu novu escape room sobu, Anno 1202.


U ovoj uzbudljivoj srednjovjekovnoj avanturi odabrani kandidati će se suočiti s izazovom obrane grada od križarskog napada. Potrebno je okupiti tim od 2 do 6 igrača, odigrati sobu Anno 1202 te nakon igre ispuniti upitnik koji će pomoći ClueGo-u u poboljšanju ovog jedinstvenog iskustva. Kao nagradu za sudjelovanje, svaka od dvije izabrane ekipe dobit će poklon bon za escape room iskustvo u ClueGo-u.

Ovaj natječaj za posao objavljen je na PickJobsu, platformi za zapošljavanje koja privlači pažnju svojim neobičnim poslovnim ponudama koje su kao zanimljive prepoznate i u hrvatskim i međunarodnim granicama.

Kada poslodavci odluče raspisati oglas za radno mjesto koje nije uobičajeno, odmah znamo da će biti ogromna zainteresiranost publike i velik broj prijavljenih kandidata poručuju iz PickJobsa.

Kako postati tester iskustva u escape room-u? Skupite ekipu od 2 do 6 igrača, svi se prijavite na oglas za posao putem obrasca u oglasu PickJobsa i navedite naziv ekipe s kojom sudjelujete. Kandidati će biti odabirani prema odgovoru na pitanje: Zašto ste vi i vaša ekipa idealni kandidati za testera iskustva u escape roomu.

Rok za prijavu na ovaj neobični oglas je 30. rujna 2024. godine., a prijaviti se možete na sljedećem linku. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox