Adria Dental Group širi prisutnost na Kvarneru investicijom u renomiranu Kliniku Kalmar Implant Dentistry iz Rijeke

10/09/2024

Adria Dental Group (ADG), najveća i najbrže rastuća grupacija dentalne medicine u srednjoj i jugoistočnoj Europi, investirala je u renomiranu Kliniku Kalmar Implant Dentistry iz Rijeke. Jedanaesta investicija u posljednje tri godine, dodatno učvršćuje ADG na poziciji lidera na dentalnom tržištu u regiji.


Dentalna klinika Kalmar Implant Dentistry, s tradicijom od 1950. godine, jedna je od najuglednijih dentalnih ustanova u Hrvatskoj, poznata po izvrsnosti i inovativnim metodama u pružanju dentalnih usluga. Smještena u Rijeci, klinika raspolaže s 14 moderno opremljenih ordinacija, naprednim dijagnostičkim centrom i suvremenim dentalnim laboratorijem, pružajući sveobuhvatnu njegu pacijentima svih dobnih skupina. Specijalizirana je za implantologiju, kompleksne dentalne rekonstrukcije i estetsku stomatologiju, ali nudi i sve druge dentalne usluge na jednom mjestu, uključujući ortodonciju, parodontologiju, dentalnu kirurgiju i dječju stomatologiju.

U Adria Dental Group razvoj promišljamo strateški, sa ciljem stvaranja najpouzdanije mreže vrhunskih dentalnih klinika u regiji. U ADG-u smo posvećeni pružanju jednako visoke razine usluge na svim tržištima gdje smo trenutno prisutni, koristeći najsuvremeniju tehnologiju i materijale, oslanjajući se na stručnost naših vrhunskih klinika. Klinika Kalmar Implant Dentistry se savršeno uklapa u tu našu viziju i ponosni smo što su prepoznali upravo nas kao savršenog partnera za nastavak razvoja, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

Osnivači Klinike Kalmar Implant Dentistry, Marina Kalmar i dr. med. dent. Daniel Kalmar, istaknuli su važnost ovog koraka: Pridruživanje Adria Dental Group za nas predstavlja uzbudljivu novu fazu rasta i razvoja. Ponosni smo što postajemo dio najveće dentalne grupacije u regiji, koja je snažan pokretač inovacija i standarda u dentalnoj struci. Naši pacijenti će od sada imati koristi od svih prednosti koje donosi povezivanje s ovako jakim partnerom.

S 12 klinika u Hrvatskoj i Sloveniji, preko 130 suvremeno opremljenih ordinacija te 9 vrhunskih dentalnih laboratorija, Adria Dental Group kontinuirano podiže ljestvicu kvalitete dentalnih usluga u regiji. Grupacija trenutno zapošljava više od 700 zaposlenika, dok njezine klinike i laboratoriji godišnje opslužuju gotovo 50.000 pacijenata, uspješno realizirajući više od 225.000 različitih dentalnih zahvata.

Nova investicija ne samo da dodatno osnažuje tržišnu poziciju Adria Dental Group, već i otvara nove mogućnosti za rast i inovacije u pružanju dentalne skrbi, donoseći najbolje svjetske standarde pacijentima diljem Hrvatske i Slovenije. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox