Hrvatska poduzetnica Tanja Džido u finalu Global Startup Awardsa

Hrvatska poduzetnica Tanja Džido plasirala se u globalno finale prestižnog Global Startup Awardsa, najvećeg svjetskog startup natjecanja koje pokriva 120 zemalja i 12 regija, a koje se održava 24. i 25. rujna u Istanbulu. Tanja je jedina predstavnica u finalu iz regije, a nominaciju u kategoriji 'Diversity Role Model of the Year' (Uzor godine za raznolikost) dobila je zahvaljujući svom projektu #Mission1000.


Projekt #Mission1000, koji je Tanja pokrenula u ožujku 2023. godine na Dan žena, pružio je sudionicama znanja i alate za napredak u karijeri, i to u područjima osobnog brendinga, umrežavanja i LinkedIna. Kroz devet tjedana, polaznice programa postigle su mjerljive rezultate poput promaknuća, novih upravljačkih pozicija te povećanja plaća do 70%. Upravo su ti mjerljivi rezultati omogućili Tanji početkom godine pobjedu na razini Srednje Europe i ulazak u globalno finale.

Moj cilj je bio otići dalje od same inspiracije i motivacije te ponuditi konkretna rješenja koja stvaraju mjerljive pomake kako na individualnoj razini samih polaznica programa, tako i na razini njihovih neposrednih okruženja, a i našeg društva u širini. Vrijeme je da sa lijepih osnažujućih riječi prijeđemo na konkretne korake, primjenjive alate i inspirativna djela, da se žene na svom primjeru uvjere da je i za njih moguće. Veseli me da je program urodio plodom za sudionice te da su ga prepoznali i na međunarodnoj razini. – ističe globalna finalistica, Tanja Džido, savjetnica za osobni brending.

Dan prije svečane dodjele nagrada u Esma Sultan Palači, Tanja će sudjelovati i na globalnom GSA Summitu, gdje će na panelu 'Breaking the Barriers: Women Pioneers in the Startup Ecosystem' govoriti o izazovima s kojima se suočavaju žene u startup svijetu, od kojih puno dolazi iznutra, uključujući nesklonost samopromociji, umrežavanju i pregovaranju koji često sabotiraju žene, čak i kada izvana postignu sve uvjete za poslovni uspjeh.

Glasanje je otvoreno do 24. rujna, a glasovi publike zbrojit će se kao jedan glas člana žirija. Svoj glas Tanji možete dati putem putem direktnog linka, a više informacija o dodjeli nagrada Global Startup Awards možete doznati na službenoj web stranici organizatora. PS/SM

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox