Konzum snižava cijene 2500 proizvoda uz MultiPlusCard

Konzum proširuje pogodnosti za članove programa vjernosti MultiPlusCard te od ponedjeljka 7. listopada, uz aktualnih 1500 artikala, snižava cijene dodatnih 1000 proizvoda. Time najvjernijim kupcima uz korištenje MultiPlusCard kartice omogućava trenutno povoljniju kupnju ukupno 2500 proizvoda. Kupci će tako, zahvaljujući ulaganju Konzuma u listopadu od 1,5 milijuna eura, na odabranim proizvodima uštedjeti i do 50 posto ili prosječno 17,5 posto. 


Naši su kupci sad već navikli da im različitim inicijativama usmjerenima na povoljniju kupnju, olakšavamo ulazak u jesen i zimu. Stoga ova nova aktivnost zapravo samo predstavlja nadgradnju u pogodnostima koje kao vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj kupcima nudimo već nekoliko godina i u kojima nas je, vidimo, počelo pratiti i tržište. Ponosan sam što smo našli još jedan način da opravdamo povjerenje koje nam svakodnevno poklanja više od pola milijuna kupaca, zadovoljnih našom ponudom i našom uslugom - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum uz MultiPlusCard nudi niže cijene za svježu hranu poput mesnih delikatesa, sira, mliječnih proizvoda, smrznute hrane te pakiranih proizvoda kao što su slatkiši, grickalice, namirnice za doručak i pripremu hrane. Nadalje, obuhvaća kozmetiku, sredstva za čišćenje, proizvode za bebe i kućne ljubimce, male kućanske aparate, tekstil i još mnogo toga. Više informacija dostupno je na Konzumovoj internetskoj stranici.

Uz pogodnosti za korisnike MultiPlusCard kartice, tu je i gotovo 2500 proizvoda Konzumovih robnih marki u gotovo svim kategorijama, provjereno dobrih i po povoljnijim cijenama. Osim toga, u svim prodavaonicama diljem Hrvatske Konzum umirovljenicima pruža popust od 10 posto na iznos kupnje jednom mjesečno te im tako omogućuje da ostvare dodatne uštede. Istovremeno, iz tjedna u tjedan zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima kupcima omogućuje povoljniju kupnju za ukupno više od 4000 proizvoda. PS/SM

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox