Vodeći ovlašteni zastupnik Toyotinih vozila Rotus Centar proslavio 15 godina uspjeha i otvorio vrata moderniziranog prodajnog salona

07/10/2024

Prošli tjedan održano je svečano otvorenje obnovljenog prodajnog salona Rotus Centar, jednog od vodećih ovlaštenih zastupnika i servisera Toyotinih vozila.


Svečanost je ujedno bila prilika za predstavljanje Toyotinog New Retail Concepta, inovativnog pristupa koji redefinira iskustvo kupnje i servisiranja automobila. Događaj je bio obilježen i proslavom 15. obljetnice uspješnog rada Rotus Centra, koji već petnaest godina pruža vrhunsku uslugu prodaje, servisa i korisničke podrške. Za glazbeni dio večeri pobrinula se Maja Šuput koja je svojim nastupom dodatno podigla atmosferu i razveselila prisutne goste.

Poseban dio događanja bio je posvećen predstavljanju Toyotinog New Retail Concepta, koji je Rotus Centar među prvima u Hrvatskoj implementirao. Ovaj novi koncept kupcima nudi potpuno digitalizirano, jednostavnije i učinkovitije iskustvo kupnje i servisiranja automobila, te omogućuje bolje prilagođene usluge svakom pojedinom klijentu. Od trenutka kada kupac uđe u salon, do trenutka kada preuzme svoje vozilo i nakon toga, tim djelatnika Rotus Centra pruža cjelokupnu podršku i savjetovanje, prilagođeno potrebama modernog kupca. Uz pomoć suvremenih digitalnih alata, potencijalni kupci sada mogu birati između različitih modela, konfigurirati vozila prema svojim željama, te putem digitalnih platformi pratiti cijeli proces od narudžbe do isporuke vozila.

Osim toga, u sklopu novog koncepta Rotus Centar je uveo i „Door to Door Delivery“ uslugu, koja dodatno olakšava kupcima proces servisiranja vozila. Ova usluga omogućuje da djelatnik Rotus Centra preuzme vozilo izravno s adrese klijenta, odveze ga na servis i vrati nakon obavljenih radova, čime se štedi vrijeme i izbjegava potreba za dolaskom u servisni centar. Ovo omogućuje klijentima da bez stresa obave sve potrebne radnje vezane uz svoje vozilo, dok svoje slobodno vrijeme mogu provesti na puno ugodniji način, bilo da je riječ o vremenu s obitelji ili poslovnim obvezama.

Za nas je ovo poseban trenutak jer ne samo da slavimo 15 godina uspješnog rada, već i predstavljamo budućnost automobilske maloprodaje novim prodajnim konceptom. Naš je cilj uvijek bio pružiti najbolju moguću uslugu našim kupcima, i vjerujemo da će ovaj novi koncept dodatno podići ljestvicu u autoindustriji, izjavila je Ella Baljkas, stručnjakinja za marketing i PR Rotus Centra.

Rotus Centar već petnaest godina posluje kao ovlašteni zastupnik, prodavač i serviser Toyotinih vozila za zapadni dio Zagreba. Od svojih skromnih početaka kao ovlašteni servisni partner pod nazivom Rotus Novosel, tvrtka se postupno razvijala i proširivala svoje djelatnosti. Danas, s više od 1000 isporučenih automobila i 10.000 obavljenih servisa godišnje, Rotus Centar postao je sinonim za pouzdanost, profesionalnost i vrhunsku kvalitetu usluge.

Kao ovlašteni zastupnik Toyote, Rotus Centar nudi široki spektar Toyotinih modela, uključujući popularne gradske automobile, SUV-ove i hibridne verzije, s fokusom na ekološku prihvatljivost. Od 2023. godine Rotus Centar je i ovlašteni trgovac i serviser za gospodarski program Toyotinih vozila pod nazivom Toyota Professional, a vlasnici su i dvaju Ichiban priznanja, dokaza uspješnosti i zadovoljstva svojih kupaca. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox