Vesna Sanjković nova je članica Uprave Croatia osiguranja

Nadzorni odbor Croatia osiguranja na današnjoj je sjednici donio odluku o imenovanju Vesne Sanjković za članicu Uprave Croatia osiguranja. Vesna Sanjković preuzima ovu funkciju s 11. listopadom 2024. i mandatom do 31. prosinca 2026. godine.


Vesna Sanjković do sada je obnašala funkciju direktorice Sektora za upravljanje naknadama šteta i ostvarila izvanredne rezultate u unapređenju ključnih procesa. Uz njezino vodstvo, procesi prijave, obrade i isplate šteta postali su znatno efikasniji, a Croatia osiguranje pozicionirano je kao lider u brzoj i pouzdanoj isplati šteta.

Imala je značajnu ulogu u strateškim projektima kao što su implementacija umjetne inteligencije u sustav procjena šteta na motornim vozilima gdje se i u narednom periodu očekuju daljnje inovacije. Sudjelovala je i u razvoju procesa za preuzimanje oštećenih rezervnih dijelova te na lansiranju brenda LAQO.

Vesna Sanjković se pridružila Croatia osiguranju 2020. godine s višegodišnjim iskustvom u osigurateljnoj industriji, gdje je postigla izvrsne rezultate na područjima upravljanja štetama, razvoja proizvoda i strateškom planiranju.

Vesni želim dobrodošlicu u Upravu i s ponosom je dočekujem kao novu članicu tima. Sa svojim dubokim poznavanjem industrije i iskustvom siguran sam da će ojačati našu vodeću poziciju na tržištu. Moram opet naglasiti da sam ponosan što u našim redovima imamo ljude koji mogu preuzeti najodgovornije uloge. Internim promocijama poput ove potvrđujemo da znamo prepoznati izvrsnost i nagraditi iznimne rezultate. Čestitam Vesni i želim joj puno uspjeha, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox