Otvorena novouređena Croatia Poliklinika: najsuvremenija dijagnostika i vrhunski liječnici na raspolaganju Splitu i Dalmaciji

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novouređenu Croatia Polikliniku u Splitu. Poliklinika je smještena na novoj adresi u ulici Domovinskog rata 49 i prostire se na više od 1400 m2. U atraktivno dizajniranom prostoru, pacijentima je na raspolaganju vrhunski tim liječnika i stručno medicinsko osoblje koji pružaju usluge iz više od 20 specijalističkih djelatnosti na jednom mjestu, bez čekanja.


Split i cijela Dalmacija dobili su polikliniku opremljenu najsuvremenijim medicinskim uređajima i tehnologijom te salom za male kirurške zahvate. Posebno se izdvaja najnoviji, visoko sofisticirani MR uređaj za magnetsku rezonancu snage 3 Tesla. Riječ je o vrhunskom uređaju čija je osnovna prednost iznimna kvaliteta snimanja koja traje dvostruko kraće u odnosu na starije generacije takvih uređaja.

Inovativna tehnologija kojom je opremljena splitska poliklinika uključuje još i digitalni RTG uređaj koji spada među najnaprednije rendgenske sustave na tržištu te pruža znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti. Pacijentima je dostupan i digitalni dermatoskop koji omogućuje detaljno praćenje svih promjena na koži i pohranjivanje slika što je posebno značajno za rizične skupine kod kojih su ključni usporedba i praćenje. Tu je i digitalni mamograf koji omogućuje detaljni trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, a svi uređaji i oprema pomno su odabrani među najnaprednijim dostupnim medicinskim rješenjima.

Croatia ove godine obilježava 140 godina postojanja kao lider u osiguranju, ali i lider u privatnom zdravstvu. Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali, a to je da cijeli teritorij Hrvatske pokrijemo modernim Croatia Poliklinikama i građanima u svim regijama pružimo privatne  zdravstvene usluge najvišeg standarda. U protekle tri godine uložili smo 20 milijuna eura u razvoj naših poliklinika, a investicija u splitsku polikliniku iznosi oko 5 milijuna eura, od čega je samo u medicinsku opremu uloženo više od 2 milijuna eura. Split i Dalmacija s našom novom Croatia Poliklinikom dobili su mjesto vrhunske skrbi za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici Dalmacije sada imaju priliku obaviti najrazličitije preglede u jedinstvenom prostoru koji spaja naprednu medicinu i vrhunsku uslugu. Tako su im dostupni brojni specijalistički i dijagnostički pregledi među kojima sistematski i preventivni pregledi, zatim pregledi ultrazvukom, mamografija te različite laboratorijske pretrage. Također mogu obaviti i brojne specijalističke preglede koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.

Croatia Poliklinika već je prepoznata po vrhunskom liječničkom i medicinskom timu te najmodernijim uređajima ne samo među Splićanima već i širom Dalmacije. Povratne informacije koje svakodnevno dobivamo od pacijenata, kao i rezultati naših istraživanja, govore da klijenti posebno cijene našu posvećenost svakom pacijentu. Naš je cilj svakim danom nadmašiti njihova očekivanja, a ja sam uvjeren da ćemo s izvanrednim timom koji u Splitu imamo u tome sigurno i uspjeti, rekao je doc.dr.sc. Tonći Stipić, voditelj Croatia Poliklinike u Splitu.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox