Čačić: Ako potpredsjednik Vlade nakon tri mjeseca pokaže išta, bit ću zadovoljan. I mi isto...

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izjavio je u Zagrebu da je izjava koju je dala premijerka Jadranka Kosor povodom imenovanja novih ministara prije mjesec dana da će ih svakoga mjeseca evaluirati bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina.

Mislim da je ta njezina izjava bila na tragu standarda ponašanja i izjava HDZ-ovih političara u proteklih 20 godina. Dakle, pričaj, pričaj, pričaj, pričaj - tako i tako sutra nitko to neće mjeriti, pamtiti ni sankcionirati, rekao je Čačić odgovarajući na traženje novinara da iznese svoju ocjenu novih ministara, a posebice potpredsjednika Vlade zaduženog za investicije Domagoja Miloševića.

 

Naravno da Milošević nije ni mogao ništa napraviti u mjesec dana niti to itko razuman nije mogao od njega očekivati, a ja sebe držim razumnim. Ako u okviru tri mjeseca potpredsjednik Vlade Milošević bude u stanju pokazati išta, ja ću biti vrlo zadovoljan, kazao je Čačić.

"Ako od cijelog spektra koji je vlada usvojila, koji sam ja početkom prošle godine u javnosti iznio, a to je otprilike 15 milijardi eura investicionog potencijala..., ako od toga 0.5 posto uđe u privredne tokove zemlje smatrat ću da je to gornji domet rezultata ove vlade. Tim tempom za 200 godina ispunit ćemo cilj koji si je vlada zadala", rekao je Čačić. (Hina/jk)

 

 

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox