Specijalna bolnica Akromion otvorila ambulantu u Zadru

Suvremeno opremljena ambulanta Akromion u Zadru otvorila je svoja vrata ,a time su stručnjaci Specijalne bolnice Akromion postali bliži i pristupačniji stanovnicima Zadra i zadarskih otoka.

Na usluzi će pacijentima novootvorene zadarske ambulante biti četiri hrvatska ortopeda, koji će se u radu zadarske ambulante periodično izmjenjivati.to su   prof.dr.sc. Miroslav Hašpl, dr.med., prof.dr.sc. Nikola Čičak, dr.med., dr.sc. Denis Tršek, dr. med., te dr.sc. Hrvoje Klobučar, dr. med., koji je ujedno i prvi od četvorice stručnjaka koji je u subotu, 7.11. pregledao i savjetovao prve pacijente u suvremeno uređenom prostoru novootvorene ambulante Akromion u sklopu  centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Fiziovita, Kolovare 9.

Kako dugi niz godina liječimo veliki broj pacijenata s područja zadarske regije, odlučili smo se približiti i postati dostupniji našim pacijentima s područja Zadra, zadarskih otoka, sjeverne Dalmacije i Primorja. Zato smo, uz našu ambulantu u Splitu, sada otvorili vrata u centru za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju „Fiziovita“ – rekao je ravnatelj Akromiona Branimir Ćurić, mag. bioproc. ing. Naime, svi pacijenti liječeni u bolnici Akromion imaju mogućnost ambulantnog fizioterapijskog liječenja i poslijeoperacijske rehabilitacije u centru za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju „Fiziovita“, s kojom bolnica Akromion duže vrijeme uspješno stručno surađuje.

No, otvaranjem ambulante, upravo u tom centru, stanovnicima Zadra i okolnih mjesta dana je mogućnost da u neposrednoj blizini svog doma obave prvi pregled i dobe kvalitetne i pravovaljane informacije o problemima zglobova ramena, kuka i koljena. Osim zamjena zglobova ramena, kuka i koljena u Akromionu se liječe prijelomi kostiju, korigiraju osovine ekstremiteta te liječe sportske ozljede.

Uz artroskopiju ramena, koljena i gležnja, izvode se i artroskopski zahvati na kuku, laktu i ručnom zglobu. Ortopedi bolnice Akromion, između ostalog, rade i zahvate stabilizacija zglobova ramena, lakta, ručnog zgloba, koljena i gležnja, te rekonstrukcija oštećenih ligamenata i puknuća  tetiva.

Narudžbe za pregled u novootvorenoj i suvremeno opremljenoj Ambulanti Akromion u Zadru primaju se na 099/333-9998.

(PS/Z.R.)


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox