Održana promocija prve generacije prvostupnika Visoke škole za odnose s javnošću i studij medija Kairos

27/04/2012

Svečana promocija prve generacije prvostupnika Visoke škole za odnose s javnošću i studij medija Kairos, održana je u petak, 27. travnja 2012. godine u The Regent Esplanade Zagreb hotelu.

Na promociji je doc. dr. sc. Branko Hebrang, dekan VŠ Kairos, promovirao 24 prvostupnika prve generacije studenata koji su nakon trogodišnjeg studija stekli naslov prvostupnica odnosno prvostupnika odnosa s javnošću.

Dekan dr. sc. Hebrang u svom je pozdravu studentima istaknuo važnost humanoga komuniciranja u znanstvenom i praktičnom radu, te im poželio uspješan rad u karijeri i daljnje usavršavanje u struci.

U svečanom dijelu programa sudjelovale su i popularna pjevačica Vanna te operna solistica HNK Gorana Biondić, koje su otpjevale hrvatsku i studentsku himnu „Gaudeamus Igitur“.

Visoka škola za odnose s javnošću i studij medija Kairos osnovana je 2008. godine i trenutno na njoj studira 140 studenata iz cijele Hrvatske. Kroz studij, studenti usvajaju znanja i vještine potrebne u radu u poslovima odnosa s javnošću u privatnim i javnim kompanijama te ustanovama. Također, studenti stječu stručnost i sposobnost za rad u medijima, u različitim oblicima javnoga komuniciranja (marketingu, korporativnim komunikacijama, oglašavanju i poslovima vezanim uz nove informacijske tehnologije). (PS/JK)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox