Schwarzenegger zbog politike izgubio 200 milijuna dolara

Obnašanje dužnosti guvernera Kalifornije koštalo je Arnolda Schwarzeneggera najmanje 200 milijuna dolara, izjavio je bivši bodybuilder, filmska zvijezda i političar novinama u rodnoj Austriji, ocijenivši ipak da je "bilo vrijedno svakoga centa".

Ukupni troškovi i propuštena zarada od snimanja filmova u Hollywoodu, vjerojatno su viši od 200 milijuna dolara -  rekao je on listu Krone upitan koliko su koštala njegova dva mandata u Sacramentu.

No, nije mi nimalo žao. Vrijedilo je svakoga centa -  istaknuo je Schwarzenegger.

Ono što je puno gore šteta je koju je mandat guvernera nanio mojoj obitelji. Puno toga moram nadoknaditi - rekao je prisjećajući se nedjeljnih večeri provedenih sa suprugom Mariom i djecom koja su često plakala kada je napuštao kuću.

Mrzimo tvoj posao - prenio je Schwarzenegger riječi članova obitelji kada bi svakoga ponedjeljka napuštao dom u Los Angeles i odlazio u glavni grad Kalifornije Sacramento iz kojeg se vraćao krajem tjedna.

Srce mi se slamalo svaki put  - rekao Schwarzenegger, republikanac koji je dužnost guvernera obnašao od 2003. do ovoga mjeseca.  (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox