Novo kod VB Leasinga: Leasing u kunama s fiksnim mjesečnim rata

Tvrtka VB Leasing predstavila je novi financijski proizvod - leasing u kunama s fiksnim mjesečnim ratama. Riječ je o jedinstvenom modelu financiranja kupnje osobnog ili teretnog vozila, opreme, građevinskih strojeva ili plovila koji korisnicima pruža lakše i sigurnije planiranje budućnosti, a zahvaljujući predvidivim i nepromjenjivim troškovima.

Uz fiksne mjesečne rate za cijelo vrijeme trajanja ugovora, te nepotrebno preračunavanje mjesečnih obveza kroz tečajne liste, ovaj model karakterizira i mogućnost produženog trajanja ugovora do 6 godina, što u konačnici značajno smanjuje mjesečna davanja.

Operativni i financijski kunski leasing uz fiksnu ratu može realizirati uz učešće od 0 posto. Navedeni benefiti osiguravaju svim korisnicima novog proizvoda VB Leasinga stabilnost i kvalitetniju strategiju obveza.

Ovaj inovativni proizvod nastao je kao rezultat trenutne situacije na tržištu i želje da se fizičkim osobama i tvrtkama ponudi usluga prilagođena njihovim potrebama i mogućnostima. Premda financijska industrija slovi za konzervativnu, VB Leasing je oduvijek bio usmjeren k razvoju novih i inovativnih proizvoda, a leasing u kunama rezultat je upravo takvih nastojanja, kazao je Ante Odak, direktor VB Leasinga. (PS/JK)

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox