Ruska tvrtka za 3 milijuna eura postala suvlasnik hotela u Krapinskim toplicama

Hotel Krass, u čijem je suvlasništvu i rusko poduzeće registrirano u Bratislavi te rusi poduzetnik Sergej Surov, novi je vlasnik bivšeg hotela Aquae Vivae u Krapinskim Toplicama, piše Poslovni dnevnik. Nagađa se da su Rusi u Krapinske Toplice uložili 3 milijuna eura.

 Krass hotel ove godine osnovali su zagrebački ACM koji ima 50 posto udjela, dok drugu polovicu drže ruska tvrtka Alex Grand s.r.o. i Sergej Surov.

Direktor Krass hotela je Tomislav Sremić, sin predsjednika uprave ACM-a Franje Sremića koji godinama posluje na ruskom tržištu.

Krapinske toplice godinama zaostaju u razvoju zbog poslovanja kontroverznog bivšeg vlasnika hotela Dragutina Plahutara, kojim se bavilo i Državno odvjetništvo.

Preuređenje i privlačenje ruskih gostiju

Tatiana Kulygina, voditeljica marketinga najavila je obnovu hotelskih soba i preuređenje zapuštenog interijera te privlačenje gostiju iz Rusije. Također, nastavit će suradnju s medicinskom rehabilitacijom Krapinske Toplice te ostvariti novu sa Klinikom za kardiovskularne bolesti Magdalena i Specijalnom bolnicom za ortopediju i traumatologiju Akromion. (jh)

 

 

 

Izvor: Poslovni dnevnik, 5. listopada 2011.

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox